Neobvyklá a lahodná příloha. Zapečte tuřín s máslem, česnekem a parmazánem. Vhodné třeba ke steaku.
Pro 4 osoby
Suroviny
Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 604 kcal
- Bílkoviny 18 g
- Sacharidy 7 g
- Tuky 54 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2009/4
Duben 2009
Komentáře
Neznala jsem tuřín dnes jsem ho udělala dle tohoto receptu+bulgur+hovězí plátek a musím říct,že to byl vrchol luxusu,větší delikatesu jsem nejedla,určitě ho budu i nadále dělat.DOPORUČUJI MNAM