Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 75 min
4,3 (45x)
18. 7. 2014
Řepa zapečená s fetou
Apetit
Řepa zapečená s fetou
Apetit


Velmi snadné
< 75 min
4,3 (45x)

Lahodně sladkou chuť červené řepy geniálně doplňuje slaný sýr – přímo dokonalá kombinace! Přesně taková je řepa zapečená s fetou – zeleninová příloha ke grilovanému masu. Položte pekáček doprostřed stolu a nechte hosty, ať si naberou...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 256 kcal
  • Bílkoviny 10.75 g
  • Sacharidy 15.25 g
  • Tuky 40.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2008/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(45 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
sapho
21.01.2010 22:28
Myslím, že tato úprava řepy není v našich českých končinách zcela obvyklá. Všem doporučuji vyzkoušet a především dodržet recept. Nedávejte chilli hodně, ale určitě jeho přítomnost neoželte. Stejně tak s dalšími ingrediencemi. Ano, špenát až nakonec, aby se nám hoch příliš nerozvařil a také neobarvil. Výborná večeře :)
  profile image
ajnab
19.01.2010 22:24
Diky receptu jineho casopisu, ktery Vas recept asi okopiroval, ale zato i rozsiril, jsem pridala nakonec na poslednich par minut dve hrsti listu spenatu... je to opravdu strasne dobre! Nikdy predtim jsem repu nejedla, ale tato uprava je uzasna!
  profile image
aliosa
09.01.2010 13:54
asi by som tú repu nakrájala na menšie kúsky alebo plátky, lebo po 50tich minútach pečenia bola ešte dosť tvrdá. kombinácia so syrom je fajn

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/2

Únor 2008