Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 10 min
2,8 (12x)
23. 7. 2014
Osmahnutý pórkový salát
Apetit
Osmahnutý pórkový salát
Apetit


Velmi snadné
< 10 min
2,8 (12x)

Tenhle čínský salát podávejte zatepla, třeba jako přílohu k masu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 115.5 kcal
  • Bílkoviny 3 g
  • Sacharidy 17.25 g
  • Tuky 3.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 2,8/5

Hodnocení receptu

2,8/5
(12 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008

Související články

Svařák: Vyhněte se letos obvyklým chybám a inspiraci hledejte i u sousedů

Pokud byste měli přisoudit adventu nějakou vůni, proč by to byla právě vůně svařeného vína? I zarytí odpůrci míchání vína s čímkoli nebo ti, kteří si klidně i červené víno během roku dávají chladit, v prosinci mění názor a svařák si užívají. Jaké panují o svařáku mýty, jaké chyby děláme při přípravě, proč se inspirovat za hranicemi a jak se dělá nealko verze tohoto horkého nápoje? Vy máte otázky, my máme odpovědi.