Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 20 min
4,9 (15x)
25. 7. 2014
Rokfórový salát s hruškou a avokádem


Snadné
< 20 min
4,9 (15x)

Zamilujete se do něj! Dokonalá kombinace ostré chuti rokfóru a sladkých hrušek neechá nikoho chladným.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na zálivku

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 777 kcal
  • Bílkoviny 13.5 g
  • Sacharidy 37.5 g
  • Tuky 60 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Romana Bartáková profile image
Romana Bartáková
11.07.2015 10:03

Naprosto dokonalý salát. Připravila jsem ho na jednu oslavu a každý, kdo ho ochutnal, byl nadšen. Padla i silná slova: já snad lepší salát nejedla!
Baby špenát neovadne jako klasický salát, takže je skvělý i druhý den.

  profile image
Simona
15.08.2008 16:46
originalni a prekvapiva chut !!! mnamka...
  profile image
Alena
18.03.2008 16:09
Recept se nachází v č.6/07, str.22
  profile image
Jana
07.03.2008 13:28
Trochu mě zarazily ty oříšky, původně jsem je chtěla vynechat, ale právě ony chuť báječně doladily. Salát se stal naším favoritem. Teplý letní večer, tenhle salát, dobré vínko - prostě božské.
  profile image
Maryna
06.03.2008 11:59
Božská mana, nemá chybu. S kamarádkou jsme misky doslova vylízaly.
  profile image
andrea
02.03.2008 11:05
tento recept je fantasticky...prvykrat som ho urobila podla Apetitu na veceru v Spanielsku a odvtedy je sucastou kazdej vacsej oslavy...tu na Slovensku som ale v zime nedostala avokada, tak som ho obmenila za banany a namiesto hrusky dala jablka golden deliciuos a bolo to vynikajuce...vyborny je s bagetou, ktora sa nakraja na 3cm koliecka natrie sa zmesou s masla, soli a rozpuceneho cesnaku, potom sa kruzky k sebe prilozia, zabali sa cela bageta do alobalu a da sa zapiectdo rury, kym sa maslo nerozpusti...no vyborne...

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/6

Červen 2007