Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,7 (14x)
17. 3. 2006
Opékaný bílý sýr s pikantním kuskusem


< 30 min
4,7 (14x)
Nebojte se skořice a dodržte dávky koření; budete mile překvapeni. A co teprve opečený sýr – ten nemá chybu!

Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 325.5 kcal
  • Bílkoviny 15.75 g
  • Sacharidy 6 g
  • Tuky 25.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Opékaný bílý sýr s pikantním kuskusem

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
03.09.2007 21:10
Recept se nachází v č.12/05, str.14
  profile image
Betty
10.03.2007 17:37
Chtela bych moc pochvalit tenhle recept. Potvrzuji, ze dodrzeni mnozstvi korenin je dulezite a vysledek je necekane vytecny! Jen misto brokolice sem pouzila osmahnute kousicky baklazanu, jidlo tak zjiskalo jeste orientalnejsi smrnc. Vazne skvela!

Související články

Univerzální krém do vánočního cukroví

Dokonalý univerzální krém do vánočního cukroví: Jeden základ, čtyři chuťové obměny

Každý, kdo někdy pekl vánoční cukroví, ví, že těsto je jen půlka úspěchu. Teprve krém rozhodne, jestli půjde o kousky, nad kterými se všem budou sbíhat sliny. Čím letos cukroví naplníte si už ale lámat hlavu nemusíte – máme pro vás recept na jeden univerzální krém, který se povede vždycky. Z jednoho základu vytvoříte čtyři (a klidně i víc) chuťových variant. Čokoládový, kávový, mandlový, karamelový nebo pistáciový? Vyberte si podle nálady nebo chutí vašich blízkých.