Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,0 (26x)
29. 7. 2014
Minestrone s pancettou
Apetitonline.cz
Minestrone s pancettou
Apetitonline.cz


Snadné
< 60 min
4,0 (26x)

Minestrone se v každém kraji, domácnosti i ročním období vaří z trochu jiných surovin. Proto k ní i vy přistupujte s italskou lehkostí.


Nezhasínat obrazovku
8
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

8
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 329.25 kcal
  • Bílkoviny 15 g
  • Sacharidy 39.25 g
  • Tuky 10.38 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(26 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/7

Červenec 2008

Související články

Cibulačka

Zahraniční polévky, které se u nás zabydlely

České babičky dobře věděly, že polévka je grunt. Stejný názor ale zastávají také jejich vzdálené příbuzné ve Španělsku, Itálii nebo třeba v Rusku. A tak má snad každý národ na světě svou „typickou" polévku, na kterou nedá dopustit. My jsme vybrali nejzajímavější zahraniční polévky, které si bez problému můžete připravit i vy.