Po zahuštěných zimních polévkách nastal čas na osvěžující, lehké vývary s hromadou jarní zeleniny. Jaké druhy zvolíte, záleží na vás, mějte jen na paměti, že k uvaření stačí pár minut. Jarní zeleninová polévka se sýrovými nočky je pro takové období jako stvořená a navíc recept je až neuvěřitelně snadný.
6
Suroviny
6
Na nočky
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 466.5 kcal
- Bílkoviny 20 g
- Sacharidy 44.5 g
- Tuky 18 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,7/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/5
Květen 2005