Nabila Taguett má ze své pražské cukrárny výhled na Petřín. Malá Eiffelovka ladí i se sortimentem... Toužíte po pekařské výzvě? Vyhrňte si rukávy a upečte si voňavé domácí máslové croissanty podle našeho receptu. Litovat nebudete. Postup se zdá trochu složitější, ale pokud půjdete krok za krokem, jistě vás dovede do zdárného konce.
12-15 croissant
Suroviny
12-15 croissant
Na potření
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 399.83 kcal
- Bílkoviny 11.08 g
- Sacharidy 32.67 g
- Tuky 23.92 g
Postup přípravy
Autor: Nabila Taguett, z vydání Apetit 2005/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/3
Březen 2005