Nová registrace Zapomenuté heslo

Pro zkušené
> 60 min
3,8 (38x)
30. 3. 2017
Máslový croissant
Apetit
Máslový croissant
Apetit


Pro zkušené
> 60 min
3,8 (38x)

Nabila Taguett má ze své pražské cukrárny výhled na Petřín. Malá Eiffelovka ladí i se sortimentem... Toužíte po pekařské výzvě? Vyhrňte si rukávy a upečte si voňavé domácí máslové croissanty podle našeho receptu. Litovat nebudete. Postup se zdá trochu složitější, ale pokud půjdete krok za krokem, jistě vás dovede do zdárného konce.


Nezhasínat obrazovku
12-15 croissant
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

12-15 croissant

Na potření

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 399.83 kcal
  • Bílkoviny 11.08 g
  • Sacharidy 32.67 g
  • Tuky 23.92 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Nabila Taguett, z vydání Apetit 2005/3

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(38 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/3

Březen 2005