Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzská cukrařina

Francouzská cukrařina je pojem, který mluví sám za sebe. Makronky, tartaletky, eklérky,  crème brûlée či millefeuille je jen malý výčet dezertů, kterými Francie obohatila dnešní cukrárny a kavárny. Všechny tyto francouzské dezerty mají jedno společného, vždy je třeba přesně dodržet recept – správě odvážit všechny ingredience a nevynechat jediný bod z postupu. Jen tak můžete dosáhnout dokonalého výsledku. A protože někdy je to skutečně věda, Helena Fléglová a další profíci vám poradí jak se stát mistry cukráři.

Hruškový koláč s frangipane
> 60 min
5,0

Hruškový koláč s frangipane

Pistáciové dortíky fraisier
> 60 min
5,0

Pistáciové dortíky fraisier

Snadné madlenky à la baba au rhum
< 10 min
5,0

Snadné madlenky à la baba au rhum

Citronové tartaletky á la meringue pie
> 120 min
4,0

Citronové tartaletky á la meringue pie

Zázvorové crème brûlée, ořechový crumble, kokosová zmrzlina
< 120 min
5,0

Zázvorové crème brûlée, ořechový crumble, kokosová zmrzlina

Eklérky s čokoládou a dýní
Eklérky s rebarborou a vanilkovým krémem
Eclairky s jahodami a mátovou šlehačkou
‚Eclairky‘ s pařížskou šlehačkou
6receptů
Eklérky: Klasický dezert z odpalovaného těsta jako z francouzské cukrárny zvládnete upéct i vy

Všechny kategorie článků