Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,3 (16x)
3. 9. 2018
Bruschetta se sardinkami, fenyklem a červenou cibulí
Apetit
Bruschetta se sardinkami, fenyklem a červenou cibulí
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,3 (16x)

Fenykl svědčí trávení, ať už v podobě semínek, bulev či lahůdkových kvítků, označovaných někdy jako ,fenyklový pyl‘. Kromě toho se o něm říká, že pomáhá organismu zvládat horko.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 821 kcal
  • Bílkoviny 41 g
  • Sacharidy 70 g
  • Tuky 42 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2483023359.jpg

Sardinky za 200 Kč: Proč se z obyčejných rybiček stal luxusní hit, který zraje jako víno?

Sardinky, které jsme dlouho vnímali jen jako nenáročnou záchranu ze spíže a základ rychlé pomazánky, zažívají nečekaný boom. Stává se z nich téměř luxusní zboží. Zatímco běžnou konzervu dnes pořídíte za cenu kolem 40 Kč, u exkluzivních značek se cena snadno přehoupne přes stovku a výjimečné kousky stojí i více než 200 Kč. Čím to je, že zrovna obyčejné rybičky vypluly na vlnu popularity, která zaujala gurmány i sběratele?