Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 50 min
4,0 (32x)
4. 9. 2018
Řapíková polévka se slaninou
Apetit
Řapíková polévka se slaninou
Apetit


Velmi snadné
< 50 min
4,0 (32x)

Krém z řapíkatého celeru je podstatně svěžejší než z jeho bulvového bratra. Při jeho přípravě můžete také zpracovat zbytek řapíkatého celeru a doplnit ho libovolnou kořenovou zeleninou uvařenou spolu s bramborami doměkka.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4 osoby
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4 osoby
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1332 kcal
  • Bílkoviny 36 g
  • Sacharidy 114 g
  • Tuky 68 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(32 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2017/9

Zářijové číslo Apetitu je plné receptů se sezonní zeleninou a ovocem, která je právě ve vrcholné formě, ale i tipů pro rodiče, jež budou s příchodem nového školního roku řešit, co připravit svým dětem k snídani a svačině. Najdete v něm také recepty na chutné rodinné večeře, návod na výrobu přepuštěného másla a nápady, jak snadno a levně oživit kuchyň. Těšit se můžete také na první lekci školy francouzské cukrařiny s Petrou Stahlovou. Apetit, napsáno s chutí.