Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
5,0 (2x)
18. 7. 2014
Grilované houby, lilky a papriky


Velmi snadné
< 20 min
5,0 (2x)

Připravte si marinádu do malého rendlíku nebo hrnku a mějte ji vedle grilu, abyste mohli zeleninu pravidelně potírat. Velké klobouky žampionů portobello jsou na grilování skvělé, stejně jako řízky z lilku.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na marinádu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 282.25 kcal
  • Bílkoviny 4.5 g
  • Sacharidy 9 g
  • Tuky 23.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(2 hlasy)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
bles
09.07.2009 19:34
zeleninu na grilu u nás jíme všichni a v obrovském množství. pro děti bez jakékoli marinády a pro nás dospělé samozřejmě vždy nějak marinovanou. navíc jsem ted vyhrála s hellmannsem rakletový gril, tak to jede každý večer- a proč ne, zeleninka je zdravá, tak hurá na to:) stačilo koupit jednu majolku, poslat sms a bylo to. soutěž ještě běží - grily se rozdávají každý den.
  profile image
Alena
05.09.2007 08:41
Recept se nachází v č.6/06, str.52

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/6

Červen 2006