Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,6 (14x)
14. 1. 2019
Zelené thajské kari s vepřovým masem a lilky


Velmi snadné
> 60 min
4,6 (14x)

Jemněji kořeněná variace na thajskou kuchyni se zelenou kari pastou počítá i s dalšími typickými přísadami: kokosovým mlékem, smetanou a pikantní rybí omáčkou.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na dochucení

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 339 kcal
  • Bílkoviny 27.75 g
  • Sacharidy 17.75 g
  • Tuky 18.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(14 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Maria
21.01.2008 20:17
Ahojte, na tento velmi jednoduchý recept jsem použila maso kuřecí, nepoužila jsem lilek (nemám ho ráda), zelené kari Exotic Food z doporučení Apetitu, pouze sušenou citrónovou kůru a sušenou bazalku, přidala jsem mletý rozmarýn a anglický typ kari od Antonína (www.koreni.cz) a vznikly různé bohaté chutě v jednom, které se navzájem nepřekrývají, ale zajímavě doplňují.
  profile image
Alena
03.09.2007 15:08
Recept se nachází v č.9/05, str.83

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/9

Září 2005