Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,1 (35x)
12. 1. 2017
Těstoviny s pečenými rajčaty, lilkem a mozzarellou


Velmi snadné
> 60 min
4,1 (35x)

Do tohoto pokrmu se zelenina opéká, takže získá neuvěřitelně intezivní chuť. Recept vypadá pracně, ale to je jenom zdání – většinu doby za vás pracuje trouba. Navíc si tohle jídlo můžete předpřipravit předem…


Nezhasínat obrazovku
6
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 673.83 kcal
  • Bílkoviny 25.67 g
  • Sacharidy 71.83 g
  • Tuky 27.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(35 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Tereza
12.09.2007 11:06
Naprosto skvele. Podruhe jsem pro oziveni pridala jeste cuketu a vsem chutnalo :)
  profile image
Alena
30.08.2007 08:09
Recept se nachází v č.8/04, str.18
  profile image
Šárka
13.08.2007 15:07
Moc děkuju za tento recept, naprosto úžasná chuť. Doporučuji. Pekla jsem rajčata i lilek stejně dlouho, také jen cca 45 minut a stačilo to.
  profile image
Paja
11.04.2007 08:07
Vynikající, naprostá delikatesa. Recept jsem dělala s normálními rajčaty - nakrájené na čtvrtky. Příště dám více rajčat a jeden lilek navíc. Je to sice drbačka, ale výsledek stojí za to!
  profile image
Silvie
11.12.2006 14:32
Vyborny recept, a jednoduchy! DOPORUCENI: rajcata a lilky staci pect max 45 minut, pekla jsem je na 2 plechach zaroven. Vytecne chutnaji i s kozim syrem (pro obmenu).
  profile image
lovie
24.09.2008 13:51
Tohle jídlo je jedno z těch, který zařadíte mezi stálice vašeho jídelníčku:) Chuť pečených rajčat je prostě uplně rajská... ..já používám pohankové nebo špaldové těstoviny-pro zpestřená chutě. Výborné je přidat k mozzarele ještě sýr feta... taky cítíte ty vůně?:)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/8

Srpen 2004