Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 30 min
4,4 (15x)
14. 8. 2014
Lepenice
Apetit
Lepenice
Apetit


Snadné
< 30 min
4,4 (15x)

Staročeská lepenice, nebo také žvanda, je skvělou přílohou k masu. Hodí se k pečenému vepřovému i zabijačkovým specialitám. Zároveň je to rychlý recept z brambor a kysaného zelí, který můžete bez okolků také servírovat jako jednoduchou bezmasou večeři.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 160 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 33.75 g
  • Tuky 0 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(15 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/5

Květen 2006