Staročeská lepenice, nebo také žvanda, je skvělou přílohou k masu. Hodí se k pečenému vepřovému i zabijačkovým specialitám. Zároveň je to rychlý recept z brambor a kysaného zelí, který můžete bez okolků také servírovat jako jednoduchou bezmasou večeři.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 160 kcal
- Bílkoviny 4 g
- Sacharidy 33.75 g
- Tuky 0 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/5
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,4/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2006/5
Květen 2006