Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (17x)
17. 4. 2015
Labne


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (17x)

Arabský sýr labne si snadno vyrobíte sami doma. Labne je součástí mnoha arabských předkrmů, ale úplně nejlepší je mlsat kuličky po jedné rovnou ze sklenice.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2468 kcal
  • Bílkoviny 226 g
  • Sacharidy 191 g
  • Tuky 75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(17 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/4

Jaro v kuchyniNejlepší jehněčíSváteční pečeníVejce 5x jinakDobroty pro koledníky

Související články

shutterstock_2224678693.webp

Zapomeňte na expiraci! Které potraviny vám vydrží prakticky navždy?

Mít doma zásobu potravin, které se jen tak nezkazí, je praktické a jistě i uklidňující. Mezi ty největší držáky patří především rýže, luštěniny, těstoviny, konzervy, ovesné vločky nebo sušené maso. Při správném skladování vám mohou vydržet dlouhé roky, některé dokonce i desítky let. Ale které potraviny patří mezi skutečné šampiony v trvanlivosti?