Během pečení se v hrnci propojí chutě slaniny, cibule, hub a vína a z obyčejného kuřete se stane dokonalý pokrm. Nejlépe chutná druhý den!
Pro 6 osob
Suroviny
Pro 6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na recept
- Energie 4054 kcal
- Bílkoviny 248 g
- Sacharidy 451 g
- Tuky 78 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/3
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,8/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je z vydání:
Apetit 2009/3
Březen 2009
Komentáře
Vyzkoušeno - vynikající. Příště vyzkouším s hovězím masem (kuřecí prsa byla moc suchá) a místo pomeranče kůru z naložených citronů :)
absolútna lahôdka, oplatí sa uvariť