Nová registrace Zapomenuté heslo

< 30 min
4,7 (13x)
14. 2. 2017
Křupavé kuře v bramborových lupíncích


< 30 min
4,7 (13x)

Výživné jídlo, při jehož přípravě se pobaví i vaše děti. Ještě raději ho pak snědí!


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 516.5 kcal
  • Bílkoviny 27 g
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 27 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,7/5

Hodnocení receptu

4,7/5
(13 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Mája
03.08.2007 17:59
nechápu jak dokažete udržet rozmačkané brambůrky na kečupu,který je pomazaný po mase,mě se to teda nepovedlo brambůrky opadaly a přichytili se na panev takže jsem od toho čekala víc
  profile image
ozojik
29.09.2007 13:34
no ja som namiesto bramburku pouzil medove kornflaky.tie som rozomlel uplne na takmer struhanku a viacmenej nebol s tym problem.je pravda ze az tak ako klasicka struhanka ten kornflakovy prasok na mase nedrzi,ale staci byt opatrny pri obracani a je to ok
  profile image
Radka
05.12.2007 14:50
Taky používám kornflaky, rozmačkám je v ruce a drť, kuře pak obaluji jako v trojobalu, místo strouhanky kornflaky.
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/4

Duben 2004