Nová registrace Zapomenuté heslo
18. 7. 2014
polévka
PXhere.com

Máme pro vás pět oblíbených polévek ze zimní zeleniny, které vás zaručeně zasytí a prohřejí od hlavy až k patě.

  • Zelná polévka s houbami a kroupami   
    Při nákupu zelí vybírejte pevné tvrdé hlávky bez hnědých skvrn a jiného poškození. Jsou napěchované vitaminem C. Do polévky potřebujete jen půl hlávky, tu druhou uchovejte v suchu a chladu.
  • Sytá cibulačka
    Polévka z cibule se nikdy nepřejí. Tato krémová varianta vás mile překvapí chutí anglické slaniny a parmazánu.
  • Krémová polévka s kapustou
    Zelené hlávky kapusty zdobí stánky farmářských trhů a sluší i polévce. Ideální večeře pro listopadové dny.
  • Pórková polévka s čočkou a pastinákem
    Červená čočka nepotřebuje předem namočit, navíc je velmi rychle uvařená a jídlo dokonale zahustí. S tmavým chlebem přijde hustá zeleninová polévka vhod k večeři i obědu.
  • Květáková polévka s kuřetem
    Voní estragonem a díky mléku je krásně sametová. Když vám náhodou zbude, můžete ji bez obav zamrazit.
Zimní polévky Zelná polévka Cibulačka Krémová polévka Pórková polévka Květáková polévka Zeleninové jídlo Večeře Cibule Červená čočka

Související články