Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,6 (11x)
18. 7. 2014
Krém ze zelených oliv


Velmi snadné
< 30 min
4,6 (11x)

Španělé říkají tomuto jednoduchému pyré pasta de aceituna. Je skvělé na světlé pečivo, jako je třeba bageta nebo ciabatta. Zkuste je na jednohubky, podávané před obědem nebo večeří, či na piknik. Pyré si můžete připravit až dva dny předem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1629.75 kcal
  • Bílkoviny 14.5 g
  • Sacharidy 10.25 g
  • Tuky 158 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/9

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,6/5

Hodnocení receptu

4,6/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/9

Září 2007