Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,5 (34x)
1. 3. 2017
maslovy kolac
Apetitonline.cz
Křehký máslový koláč
Apetitonline.cz


Velmi snadné
> 60 min
4,5 (34x)

Jako první ho pekli Skotové a do světa ho vypustili coby mimořádně křehkou lahůdku – útěšně sladkou, ovšem s nenápadným slaným nádechem. Báječné k horkému čaji!


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1012.75 kcal
  • Bílkoviny 13.25 g
  • Sacharidy 90.25 g
  • Tuky 64 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(34 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

  profile image
Alena
30.08.2007 22:33
Recept se nachází v č.11/04, str.40
  profile image
wasabi
19.11.2006 10:49
to nemá narůzt,puze se to vysuší a je z toho něco jako máslová sušenka,je to výborný ke kávě a čaji,ale je to opravdu sušší
  profile image
Sanča
30.11.2006 14:11
Já tam dala sodu. To byla soda! Celé jsem to vyhodila. Zhořklo to jako kdybych tam dala blín. Kdybych tam nedala nic, tak je to dobrý, jak říká Wasabi, taková křehká sušenka.
  profile image
ayleen
31.08.2006 13:46
Nechýba prášok do pečiva alebo sóda? z čoho to má narásť!
  profile image
ivanka
06.06.2006 10:46
moc dobre testo,ale nevybehlo mi tak jak tady.tak jsem na nej udelala krem z pudinku s kokosem a zapekla jeste na chvili na vrchni mrizce doruzova.moc mnam...treba to je rukama,ale nevim,pecu uz dlouho a vse skoro si upravuju a je to vzdy vynikajici,ale uvidime...vyzkousejte a dejte vedet...jinak ale jsou tu vyborne recepty a hezke stranky

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/11

Listopad 2004