Karlovarské knedlíky – jemné, nadýchané a plné chuti. Tento elegantní příloha, která vznikla přímo v srdci lázeňského kraje, se skvěle hodí ke svátečním pokrmům i tradičním českým omáčkám. Na rozdíl od klasických houskových knedlíků se do těch karlovarských přidává šlehaný bílek, díky kterému mají jemnější a lehčí strukturu. Knedlíky, k nedělnímu obědu jako stvořené. Touto přílohou ohromíte i tchyni.
6
Suroviny
6
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1091.67 kcal
- Bílkoviny 45.67 g
- Sacharidy 103.33 g
- Tuky 50.83 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,5/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/10
Říjen 2008