Klasické perníčky, které si potřebují před vánočním dozdobením trochu odpočinout. Proto se do pečení pusťte včas, aby stihly do svátků změknout. Jsou krásně lesklé, voňavé a na talíř s tradičním vánočním cukrovím rozhodně patří.
cca 40 ks
Suroviny
cca 40 ks
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 136.18 kcal
- Bílkoviny 3.15 g
- Sacharidy 20.43 g
- Tuky 4.15 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2005/11
Listopad 2005
Komentáře