Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (202x)
23. 11. 2016
Legislativní perníčky
Apetit
Legislativní perníčky
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (202x)

Legislativní perníčky dostaly jméno po právničce, která jimi vždy těsně před Vánocemi ohromila celou advokátní kancelář. A pokud se i vy chcete v práci nebo rodinném kruhu blýsknout, vyzkoušejte tento recept na perníčky. Tradičně je ozdobte bílkovou polevou podle své fantazie.


Nezhasínat obrazovku
Na 3 plechy
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 3 plechy

Na polevu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 975.67 kcal
  • Bílkoviny 26.67 g
  • Sacharidy 138.67 g
  • Tuky 29.67 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2009/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(202 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Perníčky měkké hned po upečení

Komentáře

Andrea Larocque profile image
Andrea Larocque
15.12.2016 16:35

Dobry den,
nevím kde dělám chybu, ale pokaždé mám těsto příliš popraskané. Už při válení to není ono, nejde vyválet jedna velká placka, je všude popraskana a potrhaná a nemůžu využít celou plochu pro vykrajovaní, slepuji části......jak perníčky vytáhnu z trouby, jsou stále popraskané, nevypadají hezky. Chuťově jsou velmi dobré, ale je to makacka je vyválet, "polepit" těsto dohromady před vykrajovaním.......nemohu to ani dělat s dětmi, protože to tolik praska, ony jsou smutné :(
Co poradíte? Receptu se držím.
Děkuji,
Andrea

Martina Zajícová
19.12.2016 11:35

Dobrý den, Andreo,
pokud těsto praská, nebáli bychom se přidat kousek másla navíc. Jen ho přidávejte postupně, ať ho zase není příliš. Tak snad už příště budou perníčky výstavní :-)!
Krásné svátky, redakce Apetitu

Lenka Vodičková profile image
Lenka Vodičková
03.11.2014 11:45

výborné, dělám je i na Velikonoce, jsou hned měkké :)

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/12