Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)
12. 11. 2015
Kančí Stroganoff


Velmi snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Tradičně se dělá z hovězí svíčkové a se žampiony, ale k divočákovi pasují lesní houby přece jenom lépe. Kančí Stroganoff by v kuchařském repertoáru žádného milovníka zvěřiny neměl chybět. 


Nezhasínat obrazovku
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na bramborové dukátky

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2458 kcal
  • Bílkoviny 92 g
  • Sacharidy 163 g
  • Tuky 137 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/11

Rychlé večeře z troubyŽhavé chilli papričkySváteční husaPodzimní koláčePomalé pečeníHusté a syté polévkyPravé italské rizotoJedlé dárky

Související články

kanci_gulas_200911_0.jpeg

Od lovecké trofeje po gurmánský zážitek: Jaká je historie divočáka v našich končinách a na jaké pokrmy jeho maso použít

Maso z divočáka není jen symbolem lovecké dovednosti, ale také pokladem pro gurmány, kteří ocení jeho jedinečnou chuť a texturu. Ačkoli bylo dříve dostupné převážně jen šlechtě, dnes si můžete dopřát toto vysoce kvalitní maso i vy. Pojďte se podívat na historii divočáka, jeho místo v kuchyni a na to, jak ho správně připravit, aby byl vždy lahodný a šťavnatý.