Pro těstoviny je omáčka stejně zásadní, jako pro svíčkovou knedlík. Také ona je národním pokladem a také ona musí pro udělení čestného občanství splnit určité předpoklady. Toto je náš recept na boloňskou omáčku k těstovinám...
4
Suroviny
4
K podávání
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 415.75 kcal
- Bílkoviny 19 g
- Sacharidy 13.25 g
- Tuky 26 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2008/4
Duben 2008