Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 120 min
4,1 (29x)
18. 7. 2014
Boloňská omáčka k těstovinám
Apetit
Boloňská omáčka k těstovinám
Apetit


Velmi snadné
> 120 min
4,1 (29x)

Pro těstoviny je omáčka stejně zásadní, jako pro svíčkovou knedlík. Také ona je národním pokladem a také ona musí pro udělení čestného občanství splnit určité předpoklady. Toto je náš recept na boloňskou omáčku k těstovinám...


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

K podávání

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 415.75 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 13.25 g
  • Tuky 26 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(29 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/4

Duben 2008