Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
4,3 (8x)
21. 4. 2017
Hrubé bazalkové pesto
Apetit
Hrubé bazalkové pesto
Apetit


Velmi snadné
< 20 min
4,3 (8x)

Tohle pesto je výborné na dochucení grilované ryby nebo kuřete, můžete s ním bleskově ochutit těstoviny nebo ozdobit rajčatovou polévku při podávání. Největší dobrota je, když pestem pomažete opečenou rozpůlenou ciabattu a ozdobíte plátky rajčete.


Nezhasínat obrazovku
2
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1133.5 kcal
  • Bílkoviny 16.5 g
  • Sacharidy 4.5 g
  • Tuky 108.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2008/6

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(8 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2008/6

Červen 2008