Hrníčková kakaová bábovka má hned několik předností. K její přípravě nepotřebujete váhu, k odměřování surovin vám postačí klasický hrnek o objemu 250 ml. Díky jablečnému pyré je neskutečně šťavnatá a voňavá. Vláčná vydrží i několik dnů, ale nejspíš to nezvládnete ověřit, protože se po ní jen zapráší. Karamelovou polevu můžete vynechat a hotovou bábovku jednoduše pocukrovat. Vsadíme se, že recept na rychlou hrnkovou bábovku po vás bude chtít každý, kdo ji ochutná.
Suroviny
Na polevu
Na recept
- Energie 6864 kcal
- Bílkoviny 118 g
- Sacharidy 878 g
- Tuky 297 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2018/2
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest. Apetit, napsáno s chutí.