Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 90 min
4,1 (357x)
18. 5. 2017
Bábovka Savoy
Apetit
Bábovka Savoy
Apetit


Snadné
< 90 min
4,1 (357x)

Tuhle bábovku podávají v pražské kavárně Savoy. Je naprosto fantastická! Tamnímu cukráři Lukáši Pohlovi za ni posíláme medaili. Navíc nám recept na tuto luxusní bábovku prozradil a teď si ji můžete upéct i vy.


Nezhasínat obrazovku
10
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 835.5 kcal
  • Bílkoviny 14.7 g
  • Sacharidy 75.1 g
  • Tuky 52.3 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(357 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Babiččina bábovka

Komentáře

Zdenka Sebkova profile image
Zdenka Sebkova
21.02.2021 13:14

Bábovku jsem upekla a potvrzuji že chutná opravdu úžasně! Těsto je velmi lahodné, je tučnější díky smetaně. Těsto bylo dost tuhé, takže smetany jsem musela přidat. Jen to množství bylo veliké, ještě mi zbylo na 8 muffinů :)

Martina Vaňková
19.04.2020 05:21

Naprosto vynikající, vláčná a skvělá.

Monika Ďuranová profile image
Monika Ďuranová
01.10.2017 23:16

Urcite treba dlhsie piect a to ze sa rozpada, neviem ako poriesit, mozno tiez dlhsim pecenim....myslim, ze nabuduce by som ubrala maslo, ale dost ma to sklamalo, takze opakovat asi nebudem....

Martina Zajícová
02.10.2017 09:20

Velmi nás mrzí, že vás bábovka zklamala :-(. Délku pečení vždy radíme upravit podle vaší trouby. Bohužel trhání by se dalo zamezit spíše změnou formy. Ovšem chápeme, že se příště pustíte spíše do jiného receptu... Devatenáct dalších receptů najdete třeba tady: http://www.apetitonline.cz/menu/20x-dokonala-babovka Držíme palce, ať se příště bábovka vydaří na výbornou!

Monika Ďuranová profile image
Monika Ďuranová
01.10.2017 17:36

Určite by som ju nabudúce piekla dlhšie a dala menej masla...tiež sa roztrhla na dve casti vo vrstve nugatu a orechov, aj ked som ich zamiesala s castou cesta, nedopečená...

Ilona Nováková profile image
Ilona Nováková
20.04.2017 19:41

Fantastická bábovka, nic pro hlídače kalorií, ale ta chuť! Mívám problém ji vyklopit, nepeču proto už v kameninové formě, ale v hliníkové. Nemá sice tak pěkný tvar, ale vyklopí se bez trhání.

Lívia Mariotová profile image
Lívia Mariotová
03.10.2015 21:38

Aby sa bábovka nelepila, je lepšie ju vymazať nie maslom ani olejom ale sádlom a strúhankou miesto múky. Krásne sa potom vyklopí.

Martina Zrubecová profile image
Martina Zrubecová
26.07.2015 19:22

famózna bábovka ,náročná ale stoji za to

Jolana Typltová profile image
Jolana Typltová
15.11.2014 19:15

Chuťově dobrá, hlavně ten čokoládový prostředek ;-) odleželé ještě lepší!

Eva Pasková profile image
Eva Pasková
09.04.2010 14:51
Nejlepší bábovka, jakou jsem kdy jedla! Je sice cenově i časově náročnější, ale stojí to za to!!!

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007