Tuhle bábovku podávají v pražské kavárně Savoy. Je naprosto fantastická! Tamnímu cukráři Lukáši Pohlovi za ni posíláme medaili. Navíc nám recept na tuto luxusní bábovku prozradil a teď si ji můžete upéct i vy.
10
Suroviny
10
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 835.5 kcal
- Bílkoviny 14.7 g
- Sacharidy 75.1 g
- Tuky 52.3 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2007/10
Říjen 2007