2018/2
2018/2
S únorovým číslem Apetitu vám poslední zimní měsíc uteče jako voda! Příležitostí a důvodů ke zkoušení nových receptů se najde celá řada... S netradičními kousky masa si užijte nezapomenutelný masopust, na Valentýna královsky posnídejte v posteli a masopustní úterý, kterému se v některých zemích přezdívá Pancake day čili palačinkový/lívancový den, si zpříjemněte těmi nejlepšími nápady na palačinky a lívance z celého světa. To však samozřejmě není vše! Vychutnejte si nové recepty s oblíbenými fazolemi, neodolatelné jablečné dezerty či lahodné speciality ze sýra, které vás v zimě zasytí a pohladí po duši. Nezapomeňte také nalistovat další díl naší Cukrárny. Petra Stahlová vás tentokrát naučí opravdovou klasiku – legendární věnečky Paris-Brest.
Apetit, napsáno s chutí.
Věnečky Paris-Brest
Americké lívance s banánem a slaninou
Indické palačinky dosa s kořeněnými bramborami
Marocké baghrir
Japonské lívanečky
Ruské bliny
Raclette z trouby s celerovou remuládou
Koláč s cibulí a camembertem
Älpermagronen neboli těstoviny alpských horalů
Fondue s růžičkovou kapustou
Vejce s fetou, hummusem a avokádem
Chléb se sýrem a s medem
Vafle
Mandlové croissanty
Stánino zimní minestrone
Terina z oháňky a líček
Ocásek pečený na pivu
Hovězí jazyk po pekingsku
Játrová polévka po čínsku
Dršťkové ragú z Večeře od kosti
Skořicové koblihy s jablečným pyré
Hrnková bábovka s kakaem a jablečným pyré
Jablečná svačinka (granola s jablečným pyré)
Jablečný chlebíček
Jablečné pyré
Uzené fazole s vejcem
Tousty s fazolemi borlotti
Zapékané obří fazole
Dušené hovězí s fazolovou kaší
Polévka z černých fazolí
Vanilkové cupcaky s máslovým krémem
Koláčky štěstí
Těstoviny s růžičkovou kapustou
Snadné máslové kari kuře
Losos se sezamem a šťouchanými batáty
Vepřové kotlety na cideru s jablky a celerem

