Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)
18. 7. 2014
Fettuccine s kaviárem z lososa
Apetit
Fettuccine s kaviárem z lososa
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
5,0 (5x)

Špenátový krém vám bude chutnat i bez kaviáru, ten však těstovinám dodá nádech luxusu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 90.75 kcal
  • Bílkoviny 4 g
  • Sacharidy 0.25 g
  • Tuky 8 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 5,0/5

Hodnocení receptu

5,0/5
(5 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child

Související články

Ludvík XIV. a křepelka

Opulentní hostiny „krále Slunce“ Ludvíka XIV. a gastronomie ve Versailles. Proč ke konci života konzumoval nápoj z koňského hnoje?

Ludvík XIV., neúnavný milovník hostin, udával tón ve francouzské gastronomii stejně suverénně jako v diplomacii. Pečené maso, lanýže, víno z Champagne – všechno podřízeno jedinému cíli: demonstraci a oslavě královské velkoleposti a jeho moci. Jenže nadměrná hýřivost si vybírala svou daň. Jak vypadal jídelníček muže, který věřil, že jeho tělo potřebuje očistnou kúru z hadího prášku a koňského hnoje?