Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,8 (25x)
18. 7. 2014
Fettuccine aglio, olio, pepperoncino a krevety
Apetit
Fettuccine aglio, olio, pepperoncino a krevety
Apetit


Velmi snadné
< 30 min
4,8 (25x)

Minimalistická úprava sluší těstovinám i krevetám. Vyniknou v ní však jen opravdu kvalitní suroviny.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 323 kcal
  • Bílkoviny 20.75 g
  • Sacharidy 6.5 g
  • Tuky 23.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/7

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,8/5

Hodnocení receptu

4,8/5
(25 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2010/7

Těstoviny 100x jinak Zmrzlinový koncert Slavná kuchařka Julie Child