
> 60 min
4,1
Ruské bliny

< 60 min
4,3
Polévka z amura na způsob norské rybí

< 30 min
5,0
Shu mai

< 30 min
4,3
Kanapky s celerovou remuládou, křepelčím vejcem a kaviárem

< 30 min
3,9
Fritaty s kaviárem z lososa

< 60 min
5,0
Moderní pohankovo-pšeničné bliny

< 30 min
3,8
Krevetové chlebíčky

< 20 min
0,0
Kaviárový chlebíček

< 60 min
3,2
Pošírovaný humr s celerovou omáčkou

< 30 min
5,0
Slané rolky s uzeným lososem a crème fraîche

< 30 min
5,0
Rybí krémová polévka se zastřeným vejcem a kaviárem

> 60 min
4,6
Bliny tety Perly

< 30 min
4,0
Uzený losos s crème fraîche a vodkou

< 20 min
4,8
Vajíčka s ančovičkou

< 10 min
4,0
Nepravý kaviár, zakysaná smetana a křupavé tyčinky

< 90 min
3,3
Jemný rybí tatarák s křupavou bagetou, zalitý polévkou

< 60 min
0,0
Brambůrky s kyselou smetanou

< 30 min
5,0
Fettuccine s kaviárem z lososa

> 60 min
0,0
Trio z uzených ryb a kaviáru

< 30 min
5,0
Plněné brambůrky s kaviárem

< 10 min
5,0
Krevetový chlebíček s kaviárem
Související články
- Jak se udržuje Kristina Kloubková štíhlá a fit? Zkuste sýrové tyčky a žlutou rýži podle jejího receptu
- Kristina Kloubková: Baví mě přátelský duch Apetit pikniku, těším se na novou Línou kuchařku
- Konec italské dominanci? Moravská vína drtí světové konkurenty a potvrzují, že patří mezi absolutní špičku
- Jak zůstat fit i na podzim: Neschovávejte se pod svetry, plánujte jídlo a dovolte si hřešit
- Tajemství dokonalých hranolků: Tento dvoufázový trik z nich udělá křupavou delikatesu!
- Zaprášené vývařovny, nebo poctivá česká kuchyně? Robin Nguyen hledá nejlepší jídelnu v Praze