< 90 min
3,4
Jemný rybí tatarák s křupavou bagetou, zalitý polévkou
< 10 min
5,0
Krevetový chlebíček s kaviárem
< 60 min
5,0
Moderní pohankovo-pšeničné bliny
< 60 min
4,3
Polévka z amura na způsob norské rybí
< 30 min
5,0
Shu mai
< 30 min
4,4
Kanapky s celerovou remuládou, křepelčím vejcem a kaviárem
> 60 min
4,0
Ruské bliny
< 60 min
3,4
Pošírovaný humr s celerovou omáčkou
< 30 min
3,8
Krevetové chlebíčky
< 30 min
5,0
Rybí krémová polévka se zastřeným vejcem a kaviárem
> 60 min
4,6
Bliny tety Perly
< 30 min
5,0
Plněné brambůrky s kaviárem
> 60 min
0,0
Trio z uzených ryb a kaviáru
< 30 min
5,0
Fettuccine s kaviárem z lososa
< 60 min
0,0
Brambůrky s kyselou smetanou
< 60 min
5,0
Carpaccio z jesetera s citronovým dresinkem a kaviárem
< 10 min
4,0
Nepravý kaviár, zakysaná smetana a křupavé tyčinky
Související články
- Svatomartinská soutěž o předplatné a kuchařku: Podělte se o své martinské pečení a vaření
- Test_youtube_embed
- Proč dát sbohem teflonu: Jak vybrat zdravější pánev
- Vnitřní hodiny se zklidnily! Proč je normální cítit únavu: Vyměňte saláty za hřejivou polévku a naučte se poslouchat tělo
- Madrid: město, kde život chutná pomalu. Kam na drink v oblacích a kde ochutnáte vše na jednom místě?
- Objevte 5 nejunikátnějších evropských sýrů s příběhem! Máme na ně odvahu?