Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,0 (6x)
13. 8. 2021
Fenyklová polévka s fazolemi a mangoldem
Apetit
Fenyklová polévka s fazolemi a mangoldem
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,0 (6x)

Polévka v italských barvách obsahuje hned dvě suroviny, které používáme pohříchu málo – fenykl a mangold. Pusťte si je do kuchyně a uvidíte, že si je rychle zamilujete.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 1541 kcal
  • Bílkoviny 69 g
  • Sacharidy 213 g
  • Tuky 24 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,0/5

Hodnocení receptu

4,0/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/8

Vydejte se se srpnovým Apetitem, který vychází 15. 7., na sluncem zalitou gastronomickou cestu po starém kontinentě! Chvilku můžete strávit v Itálii a dosyta si vychutnat tamní nepřekonatelné sýry, těstoviny či dezerty, poté se přenést na pláž a dopřát si všechny dary moře a nakonec objevit neopakovatelné kouzlo francouzského Bordeaux. Klidně ale můžete zůstat i v našich luzích a hájích a naplno si užít prázdninovou úrodu nebo se naučit několik úprav králíka. Inspirovat se můžete i venkovní kuchyní s otevřeným ohništěm nebo novou kuchařkou „Mami, dáš dobrotu“ plnou bezlepkových vegetariánských receptů pro celou rodinu. Apetit, napsáno s chutí. Srpnový Apetit si můžete objednat do schránky. Poštovné je ZDARMA! 

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.