Směs batátů, černých fazolí a rajčat je výživná a lahodná sama o sobě. Když ji ovšem ukryjete pod čedarové knedlíčky, které jsou uvnitř vláčné a na povrchu krásně dozlatova vypečené, vznikne opravdu zábavné jídlo, kterého se nebude moci nabažit celá rodina.
Porce
4
Suroviny
Porce
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1343.5 kcal
- Bílkoviny 52.75 g
- Sacharidy 187.75 g
- Tuky 20.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit Dušené batáty s fazolemi a čedarovými knedlíčky
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,8/5
Vytisknout
Sdílet