Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
3,8 (22x)
4. 8. 2022
Dušené batáty s fazolemi a čedarovými knedlíčky
BBC Good Food
Dušené batáty s fazolemi a čedarovými knedlíčky
BBC Good Food


Velmi snadné
< 60 min
3,8 (22x)

Směs batátů, černých fazolí a rajčat je výživná a lahodná sama o sobě. Když ji ovšem ukryjete pod čedarové knedlíčky, které jsou uvnitř vláčné a na povrchu krásně dozlatova vypečené, vznikne opravdu zábavné jídlo, kterého se nebude moci nabažit celá rodina. 


Nezhasínat obrazovku

Porce

4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Porce

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1343.5 kcal
  • Bílkoviny 52.75 g
  • Sacharidy 187.75 g
  • Tuky 20.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit Dušené batáty s fazolemi a čedarovými knedlíčky

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,8/5

Hodnocení receptu

3,8/5
(22 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce