Lahodná chuť a jednoduchá příprava vás okouzlí. Místo jehněčího klidně použijte telecí nebo hovězí maso.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 697.25 kcal
- Bílkoviny 30.5 g
- Sacharidy 55.75 g
- Tuky 35.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/9
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/9
Sladké babí létoHitparáda dětských jídel10 biověcí, které musíte mítŠťavnaté pečeněCo uvařit z tržiště