Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
0,0 (0x)
12. 8. 2014
Jehněčí v pistáciovo-citronové krustě


Snadné
< 60 min
0,0 (0x)

Zajímavé pohoštění pro hosty, pro slavnostní chvíle nebo když máte chuť na něco netradičního.


Nezhasínat obrazovku
Pro 12 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 12 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 6354 kcal
  • Bílkoviny 293 g
  • Sacharidy 31 g
  • Tuky 426 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2009/5

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 0,0/5

Hodnocení receptu

0,0/5
(0 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2009/5

Související články

Ochutnejte jemné a podmanivé ořechové omáčky

Oříšky s oblibou mlsáme jen tak samotné nebo opražené. Skvěle se také hodí do dezertů a sladkých jídel. Už jste je ale někdy zkoušeli v omáčce skvěle doplňující chuť masa i čerstvé zeleniny? Přinášíme vám řadu receptů na ořechové omáčky, které jsou nejen chutné, ale také nabité řadou zdraví prospěšných látek.