Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
> 60 min
4,3 (11x)
17. 1. 2018
Jehněčí po marocku s meruňkami a mandlemi
Apetit
Jehněčí po marocku s meruňkami a mandlemi
Apetit


Velmi snadné
> 60 min
4,3 (11x)

Stejné koření, které u nás používáme do perníčků, se objevuje i v orientálních receptech ze severní Afriky a Blízkého východu.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 650.25 kcal
  • Bílkoviny 24 g
  • Sacharidy 46.75 g
  • Tuky 30.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2014/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(11 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2014/12

Štědré hodováníSlavnostní menuNejsladší cukrovíJedlé dárky & ozdobyPerníkové kořeníVše o vanilceTropické ovoceDomácí zavináče