Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 60 min
4,3 (7x)
15. 11. 2021
Šneci z vinné klobásy s bramborovou kaší
Apetit
Šneci z vinné klobásy s bramborovou kaší
Apetit


Velmi snadné
< 60 min
4,3 (7x)

„Jenom na Vánoce dostává vinná klobása slavnostní kabátek a tvar šnečků. Jsou báječní i druhý den ráno zastudena k snídani,“ prozrazuje o svém oblíbeném vsvátečním receptu naše art directorka Marcela Kouřilová.


Nezhasínat obrazovku
Pro 4–6 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Na bramborovou kaši

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 4957 kcal
  • Bílkoviny 247 g
  • Sacharidy 205 g
  • Tuky 347 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce, z vydání Apetit 2020/12

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(7 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/12

Prosincový Apetit, nejočekávanější vydání roku, vychází už 11. 11. 2020. Společně se připravíme na opravdu kouzelné Vánoce, které letos všichni tolik potřebujeme. Upečeme voňavé cukroví a dechberoucí sváteční dezerty, připravíme oblíbené jedlé dárky, rozmazlíme se dobrotami, které nás zahřejí na těle i na duši, uvaříme spoustu rodinných receptů i nezapomenutelnou štědrovečerní večeři. Přejeme vám příjemné přípravy, klidné sváteční dny a spoustu krásných okamžiků s vašimi nejbližšími, redakce Apetitu

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.