Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 120 min
4,4 (43x)
18. 4. 2016
Daňčí roštěnky po burgundsku
Apetit
Daňčí roštěnky po burgundsku
Apetit


Snadné
< 120 min
4,4 (43x)

Dančí maso je chutné, křehké a šťavnaté! Tedy přesně takové jaké by ideální maso mělo být. Dejte mu šanci a vyzkoušejte náš recept na dančí roštěnky po burgundsku! Společně s divokým kořením a kořenovou zeleninou je delikatesa pro každou slavnostní příležitost.


Nezhasínat obrazovku
Pro 6 - 8 osob
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 6 - 8 osob
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 2349 kcal
  • Bílkoviny 256 g
  • Sacharidy 126 g
  • Tuky 61 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: kojzarova.m , z vydání Apetit 2015/1

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,4/5

Hodnocení receptu

4,4/5
(43 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Hovězí po burgundsku

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2015/1

Hodování po asijskuVečeře z wokuPolévka ramenAsijský fastfoodDobroty, které trumfnou chlebíčkyHříšné dezerty

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.