Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
3,9 (103x)
3. 11. 2017
Cupcaky
Apetit
Cupcaky
Apetit


Snadné
< 60 min
3,9 (103x)

Pokud zavítáte do některého z vyhlášených cupcake obchodů, budete jako Alenka v říši divů. Tohle nejsou ‚jen‘ nazdobené muffiny, tohle jsou přenádherné miniaturní dortíčky! Půvabné a tak lahodné... A my se s vámi podělíme o recept na cupcaky i krém.


Nezhasínat obrazovku
Na 12 větších nebo 24 menších dortíků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Na 12 větších nebo 24 menších dortíků

Na smetanový krém

Na malinový krém

Na čokoládový krém

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 11967 kcal
  • Bílkoviny 142 g
  • Sacharidy 1063 g
  • Tuky 784 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2016/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(103 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet
Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2016/11

Každá strana listopadového vydání Apetitu je opět nabitá skvělými nápady, inspirací a hlavně lahodnými recepty! Užijte si naši oblíbenou dýňovou sezonu a vyzkoušejte některý z originálních receptů. Nebo se s námi vypravte do legendárního New Yorku a ochutnejte všechny tamní poklady. Vzhledem k tomu, že se mílovými kroky blíží svatomartinský svátek, nechybí v tomto čísle recept na dokonalou pečenou husu. Dozvíte se také, jaký je náš recept na štěstí nebo přesněji na jídla, která nás vždy zaručeně zahřejí na duši. Zlatým hřebem jsou pak hříšně svůdné dezerty, které potěší každého milovníka čokolády.  Apetit, napsáno s chutí.

Související články

shutterstock_2462123559.webp

Už žádné měkké hranolky! Mýty o lžičce mouky i skutečné tipy od profíků, díky kterým si pochutnáte

Nejen na internetu koluje spousta zaručených triků na dokonalé hranolky. Jeden z nich radí přidat do horkého oleje lžíci mouky pro extra křupavost. Zní to zajímavě, ale má to háček. Žádný respektovaný kuchařský web, ať už český, nebo zahraniční, tento postup nedoporučuje. Pojďme se podívat, v čem spočívá skutečné kouzlo zlatavých a křupavých hranolek a proč je fígl s moukou spíše krokem vedle.