Upečte tyhle malé dortíky a podávejte je po svátečním obědě jako dezert. Lenka Hnidáková neboli Lelí prozradí, z čeho udělat zajíčky a kačenky a jak vytvořit efekt zelené trávy. Při zdobení se fantazii meze nekladou!
Nezhasínat obrazovku
Na 12 kousků + dávka krému je vždy na 12 kusů
Nezhasínat obrazovku
Suroviny
Na 12 kousků + dávka krému je vždy na 12 kusů
Na světlý krém
Na čokoládový krém
Na zelený krém
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamuZkopírováno do schránky
S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete!
Apetit, napsáno s chutí.
Velikonoce patří už tradičně k největším svátkům u nás. Poté, co jsme dojedli poslední zásoby vánočního cukroví, seškrtali seznam novoročních předsevzetí, je na čase se smířit s tím, že čas neúprosně utíká a jaro už klepe na dveře.