Upečte tyhle malé dortíky a podávejte je po svátečním obědě jako dezert. Lenka Hnidáková neboli Lelí prozradí, z čeho udělat zajíčky a kačenky a jak vytvořit efekt zelené trávy. Při zdobení se fantazii meze nekladou!
Suroviny
Na světlý krém
Na čokoládový krém
Na zelený krém
Na dokončení
Na recept
- Energie 6158 kcal
- Bílkoviny 80 g
- Sacharidy 604 g
- Tuky 380 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2017/4
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2017/4
S dubnovým číslem Apetitu zvládnete nejen nasytit rodinu, ale i provést generální úklid spíže, nenásilně pročistit tělo po zimě, servírovat k snídani čerstvé domácí pečivo či pohostit celý zástup hladových a mlsných koledníků. V tomto čísle spolu s námi také nahlédnete do kuchyně slavné lodi Titanic nebo se naučíte připravovat luxusní pečínky, které budou dokonalou ozdobou svátečního stolu. S Apetitem si probíhající jaro a přípravy na nadcházející Velikonoce užijete! Apetit, napsáno s chutí.