Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (44x)
26. 1. 2018
Bratislavské rohlíčky
Apetit
Bratislavské rohlíčky
Apetit


Snadné
> 60 min
4,3 (44x)

Rohlíčky prosluly už v době, kdy se Bratislavě říkalo Prešpurk, tedy za Rakouska-Uherska. Udržely se i v Maďarsku, kde se na Vánoce pečou podobné záviny. Bratislavské rohlíčky si teď můžete upéct i vy. Chutnají naprosto božsky!


Nezhasínat obrazovku
32 rohlíčků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

32 rohlíčků

Na nádivku

Na těsto

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 149.16 kcal
  • Bílkoviny 4.13 g
  • Sacharidy 12.84 g
  • Tuky 8.56 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(44 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007