Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
4,3 (116x)
14. 8. 2014
Vdolky s hruškovými povidly


Snadné
> 60 min
4,3 (116x)

Nejlepší způsob, jak získat prázdné sklenice pro letošní úrodu. Pokud vám už hrušková povidla došla, nahraďte je švestkovými či jablečnými.


Nezhasínat obrazovku
10 vdolků
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

10 vdolků

Na ozdobu

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 291.1 kcal
  • Bílkoviny 10.4 g
  • Sacharidy 34.5 g
  • Tuky 11.1 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,3/5

Hodnocení receptu

4,3/5
(116 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Komentáře

Markéta Modrovská profile image
Markéta Modrovská
01.02.2021 17:02

Droždí se používá čerstvé nebo sušené? Děkuji

Martina Kojzarová
02.02.2021 11:16

Dobrý den, paní Modrovská, do receptu patří sušené droždí, ale bez problému vdolky připravíte i z čerstvého. Na 500 g mouky vám bude stačit polovina kostky (tedy 21 g).

Držíme palce, ať se vdolky povedou a přejeme krásný den,
redakce Apetitu

  profile image
Alena
04.09.2007 20:44
Recept se nachází v č.4/06, str.42

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2006/4

Duben 2006