Nejlepší způsob, jak získat prázdné sklenice pro letošní úrodu. Pokud vám už hrušková povidla došla, nahraďte je švestkovými či jablečnými.
10 vdolků
Suroviny
10 vdolků
Na ozdobu
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 291.1 kcal
- Bílkoviny 10.4 g
- Sacharidy 34.5 g
- Tuky 11.1 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2006/4
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,3/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce
Recept je z vydání:
Apetit 2006/4
Duben 2006
Komentáře
Droždí se používá čerstvé nebo sušené? Děkuji
Dobrý den, paní Modrovská, do receptu patří sušené droždí, ale bez problému vdolky připravíte i z čerstvého. Na 500 g mouky vám bude stačit polovina kostky (tedy 21 g).
Držíme palce, ať se vdolky povedou a přejeme krásný den,
redakce Apetitu