Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,5 (36x)
18. 7. 2014
Nakládaný balkánský sýr
Mariana Medvedeva/Unsplash
Nakládaný balkánský sýr
Mariana Medvedeva/Unsplash


Velmi snadné
< 30 min
4,5 (36x)

Nakládaný balkánský sýr se skvěle hodí k pivu či vínu. Je nejen lahodný, ale i krásný na pohled. Zaboduje také jako vlastnoručně vyrobený dárek. A přitom recept je tak jednoduchý! Nakládaný balkánský sýr s olivami je vhodné nechat alespoň tři dny rozležet, aby se všechny chutě propojily. Proto na jeho přípravu myslete s dostatečným předstihem.


Nezhasínat obrazovku
4
Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu
Chybí vám suroviny? Další recepty níže
Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 302.5 kcal
  • Bílkoviny 16.25 g
  • Sacharidy 10.25 g
  • Tuky 21.5 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Nakládaný balkánský sýr

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:
Hodnocení 4,5/5

Hodnocení receptu

4,5/5
(36 hlasů)
5
4
3
2
1
Sdílet

Doporučujeme recept s videem

Čočkový salát s červenou cibulí a balkánským sýrem

Recept je součástí kolekce