Nakládaný balkánský sýr se skvěle hodí k pivu či vínu. Je nejen lahodný, ale i krásný na pohled. Zaboduje také jako vlastnoručně vyrobený dárek. A přitom recept je tak jednoduchý! Nakládaný balkánský sýr s olivami je vhodné nechat alespoň tři dny rozležet, aby se všechny chutě propojily. Proto na jeho přípravu myslete s dostatečným předstihem.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 302.5 kcal
- Bílkoviny 16.25 g
- Sacharidy 10.25 g
- Tuky 21.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit Nakládaný balkánský sýr
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,5/5
Vytisknout
Sdílet