Tradiční švýcarský recept, v němž se prohřívají celé kusy sýra a pak se z nich odškrabují (raclette = škrabka) natavené vrstvy. Recept na brambory s raclette jsme přizpůsobili domácím podmínkám a věříme, že si ho užijete stejně jako my.
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno do schránky
Chybí vám suroviny?
Další recepty níže
Nutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 583.75 kcal
- Bílkoviny 32.5 g
- Sacharidy 35.75 g
- Tuky 35 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2010/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,2/5
Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2010/11
Husa svatomartinskáHalloweenské orgieJedlé kaštanyKřehoučký jazykHřeště s vášní!