Chutný koláč z křehkého těsta s pekanovými ořechy a kapkou koňaku je perfektní zákusek po nedělním obědě. Křupavé ořechy se zkaramelizovanou krustou mu dodají neodolatelný šmrnc a pro nás to byla láska na první kousnutí.
Suroviny
Na dokončení
Na 1 porci
- Energie 713.25 kcal
- Bílkoviny 11.75 g
- Sacharidy 57.88 g
- Tuky 44.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2024/1

Recept je z vydání:
Apetit 2024/1
Vykročte s lednovým Apetitem, který vychází už 14. 12., do nového roku plní inspirace a optimismu. První číslo roku 2024 vám s tím díky chutným receptům a zajímavým článkům jistě pomůže. Těšit se můžete na výživné recepty s luštěninami, rychlé večeře na zahřátí nebo inspiraci na zimní nedělní oběd. Spolu s celou redakcí můžete stylově a s noblesou oslavit Silvestr. Alkohol tentokrát nerozlijeme do sklenic, ale využijeme při vaření a pečení. Pokud vám chybí za okny mrazivá zimní pohádka, přeneste se do ní prostřednictvím nádherných zmrzlinových dezertů. Helena Fléglová se tentokrát ve své Cukrářské akademii bude věnovat korpusům. V lednovém Apetitu najdete také přehledný rejstřík všech receptů roku 2023. Apetit, napsáno s chutí.