Rýži s krevetami zvládne i začátečník, je to příjemná lehká večeře. K její přípravě navíc budete potřebovat pouze jednu pánev. Limetová šťáva, jarní cibulka a čerstvý koriadr dodají jídlu svěží chuť.
Porce
Suroviny
Porce
Na 1 porci
- Energie 1218.25 kcal
- Bílkoviny 57.25 g
- Sacharidy 176.25 g
- Tuky 12.5 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1

Recept je z vydání:
Apetit 2022/1
Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.