Bramborový mousse s pečeným ananasem a javorovými pekany je neskutečně zábavný dezert, doslova z pár surovin, příprava je snadná a výsledek neuvěřitelně dobrý! Tahle sladká tečka ztělesňuje comfort food na úrovni michelinské restaurace.
Porce
Suroviny
Porce
Na bramborovou pěnu
Na ananas
Na ořechy
Na 1 porci
- Energie 1139.75 kcal
- Bílkoviny 11.25 g
- Sacharidy 107.75 g
- Tuky 70.25 g
Postup přípravy
Autor: Redakce, z vydání Apetit 2022/1
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2022/1
Oslavte s Apetitem, který vychází už 16. 12., závěr roku a vkročte do toho nového s chutí a optimismem. Silvestr bez chlebíčků s nejlepšími pomazánkami na světě? Ani náhodou! Máme pro vás hned sedm receptů a k tomu i jeden na domácí veku. A pokud přece jenom toužíte po větším luxusu, připravte si krevetový koktejl, rozpečený sýr nebo slavnostní novoroční pečínku. Jestli prahnete spíše po exotice, máme pro vás recepty na božské suši. Nechybí ani dechberoucí sladká tečka v podobě hravých pohárů a světových dezertů. Zajímá vás, jaký bude gastronomický rok 2022? Nové trendy jsme probrali s šéfkuchaři a výsledkem jsou recepty, které budete chtít do jednoho ochutnat. V lednovém Apetitu najdete také praktický kalendář zeleniny a ovoce a přehledný rejstřík všech receptů roku 2021. Apetit, napsáno s chutí.